monturen Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain was een Italiaanse couturier met een Amerikaans paspoort. Hij had twee passies: mooie, goedgeklede vrouwen en snelle auto’s. Hij ging door het vuur voor beide – en het kostte hem zijn leven. Op de snelweg tussen Modena en Bologna stierf hij na een fataal ongeluk met zijn Ferrari.

Zijn filosofie staat echter nog steeds als een huis: Marc Cain verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw. Ze leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt – natuurlijk en vanzelfsprekend.

De brillencollectie bevat monturen voor de volwassen vrouw. De monturen zijn ontworpen met de Marc-Cain-vrouw in gedachten: stijlvol en luxe. De collectie is kenmerkend doordat prints uit de kledinglijn terug te vinden zijn in de monturen. Ze vallen op door de details.

Marc Cain staat voor innovatief denken. De hoogste eisen aan design, kwaliteit, materialen, de nieuwste verwerkingstechnieken en pasvorm zijn het credo van het modebedrijf.

brillen Byblos

Byblos

Het merk Byblos is uitgesproken chic en onderscheidend, maar bovenal draagbaar, met monturen voor dames en heren. De kenmerkende stijl van Byblos is geïnspireerd door het werk van architect Santiago Calatrava. In Byblos-brillen zijn de meest geavanceerde materialen gebruikt, zodat ze tot de nieuwste en modernste brillen behoren. De ingewikkelde details en kleurrijke beelden zijn perfect voor iedereen die iets unieks wil.

Bijzondere en onderscheidende monturen, nadrukkelijk aanwezig maar wel commercieel en draagbaar.

monturen Laura Biagiotti

Laura Biagiotti

Laura Biagiotti is een Italiaanse modeontwerpster met één van de grootste modehuizen ter wereld. Ze studeerde literatuur in Rome, verwachtende dat ze later een archeologe zou worden, maar ging kort hierna haar moeder helpen met het maken van jurken. Zodoende werd ze verliefd op het werk.

In 1972 had ze haar eerste, eigen modeshow en in 1988 presenteerde zij voor het eerst haar collectie in China. Ook haar parfums zijn over de gehele wereld bekend en geprezen.

Van dit Italiaanse merk bieden we 2 lijnen:

Jong, apart en onderscheidend
In deze collectie is veel gebruikgemaakt van acetaatplaten met verschillende contrasterende kleuren. In deze lijn is gedeeltelijk gebruikgemaakt van bioplastic dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.

Vrouwelijk, volwassen Italiaans design
In deze lijn ziet u het klassieke Italiaanse design terug. Rustige, vrouwelijke kleuren en vormen maken dit tot een prachtige, volwassen collectie.